• Overschrijven

Ga je voetballen bij een andere vereniging, dan dient deze overschrijving plaats te vinden via de KNVB. Vraag in dat geval bij je nieuwe vereniging om een ingevuld overschrijvingsformulier of download deze via de KNVB en laat deze voor 5 juni 2018 door onze wedstrijdsecretaris aanvullen. Wanneer je geen contributieachterstand hebt, eventueel door de KNVB opgelegde boetes zijn betaald en al het materiaal wat door Sportclub Monster aan jou in bruikleen is gegeven hebt ingeleverd, dan zal Sportclub Monster loyaal meewerken aan je overschrijving. De Penningmeester zal voor elke overschrijving zijn akkoord moeten verlenen voordat het overschrijvingsformulier ondertekend wordt. Je krijgt dan ook je spelerspas mee, die je vervolgens moet inleveren bij je nieuwe vereniging.