• 15 Juni Traditioneel familie- & vrienden toernooi.

Op zaterdag 15 juni is het zover. Dan organiseren wij onze traditioneel familie- & vriendentoernooi.

Ons doel is zo veel mogelijk teams mee te laten spelen en zoveel mogelijk leden een mooie sportdag aan te bieden. Bedenk: "Hierbij is meedoen belangrijker dan winnen". Er zijn weer teams met soms verrassende namen ingeschreven. Bijvoorbeeld: FC DoeHetZelfDanMaar, tegen tegen tegen, De Beste Wensen, FC Ellemelle. Totaal zijn er 17 elftallen en 4 zeven tegen zeven teams. Wij hopen dat er veel mensen de sfeer komen proeven op ons gezellige sportpark. Voor de kleintjes is er onze speeltuin, een Pannaveldje, een springkussen. Volgende week publiceren wij het wedstrijdprogramma. Het is een mooie gelegenheid om het voetbalseizoen goed af te sluiten. Dus??. Informeer je vader, moeder, opa & oma! Zorg dat je familie & vrienden en vriendinnen er bij zijn.