Corona nieuws

Corona maatregelen Sportclub Monster.

29 september 12:00  (geldig vanaf 29 september 2020 tot nader besluit) Beste voetbalvrienden, We zagen het natuurlijk aankomen, maar het is een zware domper op de start van het seizoen. Vanaf 14 oktober a.s. wordt de competitie tot nader order stil gelegd voor het gehele jeugd en amateurvoetbal. meer »

Kleedkamers blijven dicht !

4 juni 16:15  We gaan met de jeugd voetballen vanaf zaterdag, maar in FeVoWest-verband is afgesproken om, vanwege het risico van Legionella besmetting, de kleedkamers toch dicht te houden. meer »

Onze jeugd gaat weer voetballen.

2 juni 10:15  Goed nieuws. Het demissionair kabinet heeft vrijdagavond aangekondigd de coronaregels met ingang van zaterdag 5 juni a.s. te versoepelen. Jeugdwedstrijden tussen teams van verschillende verenigingen zijn dan weer toegestaan en voetballers van 27 jaar en ouder mogen weer normaal trainen. meer »

Update corona maatregelen.

26 februari 14:30  Dinsdag jl. maakte premier Rutte en Minister de Jong namens het kabinet het volgende bekend: “Het kabinet blijft oog houden voor het beschermen van mensen met een kwetsbare gezondheid en het toegankelijk houden van de zorg. meer »