Corona nieuws

Laatste Corona maatregelen nav persconferentie 25 januari 2022.

25 januari 19:30  Eindelijk gaan we de goede kant op. Vanavond is bekend geworden dat ons sportcomplex tot 22.00u weer volledig open kan. Daarmee zullen kleedkamers en kantine weer open gaan en is publiek weer welkom.meer »

281x gelezen

Nieuwe Corona maatregelen sportpark Polanen.

28 november 18:00  De situatie in de ziekenhuizen is momenteel zo ernstig dat de overheid heeft besloten om verdere maatregelen tegen het Covid virus te nemen. De maatregelen raken het amateurvoetbal wederom hard. meer »

363x gelezen

Op Sportpark Monster vanaf zaterdag 13 november 18.00 gelden aanvullend de volgende maatregelen:

12 november 21:00  Het kabinet heeft besloten dat we gelukkig kunnen blijven voetballen, maar in verband met de toenemende besmettingen geen publiek, meer bij wedstrijden aanwezig mag zijn.meer »

686x gelezen

Persbericht bestuur Sportclub Monster

5 november 12:15  Invoeren QR Code Check op Sportclub Monster vanaf zaterdag 6 november aanstaande.meer »

916x gelezen

Wijziging gebruik kantine Sportclub Monster

1 oktober 9:00  Met ingang van 25 september zijn de nieuwe Corona maatregelen ingegaan. In sportkantines gelden daarmee dezelfde regels als in de horeca. Vanuit de KNVB zijn deze maatregelen vertaald in richtlijnen voor het gebruik van de kantines door de voetbalverenigingen. meer »

418x gelezen

CORONA regels SC Monster 1 september 2021.

1 september 9:15  Op zaterdag 4 september gaat bij de amateurs het districtsbeker-toernooi van start. Dat roept met het oog op de huidige coronamaatregelen wellicht vragen op:meer »

62x gelezen