Terreinknecht

08-10-2021

Vacatures Sportparkonderhoud

Zoals iedereen binnen de club weet onderhoudt Leo Meyer samen met een klein groepje bikkels (Ton Vollebregt, Piet Maat, Anton Mol,…) dag in dag uit het sportpark van Sportclub Monster. Daarom ligt het er ook dagelijks “spik en span” bij. Deze groep mensen zoeken een tweetal enthousiaste mensen die ook graag een paar vaste uren per week  (op de maandag of de vrijdag) willen helpen bij alle voorkomende werkzaamheden.
Lekker buiten alle voorkomende onderhoudswerkzaamheden doen. Schilderen, schoonspuiten, watergeven, onkruid bestrijden, reclameborden vervangen, vlaggenmasten. Wij zorgen voor een goed stuk gereedschap en een kop koffie.
Meld je aan bij:  Ton Vollebregt volle007@planet.nl of Ronald Barendse voorzitter@sportclubmonster.nl

Reageren op de vacature

Kies bestandWijzigVerwijder

* = verplicht
Vacature Titel
Kledingbeheer Kledingcommissie
Kledingbeheer Leden voor de kledingcommissie
Communicatie & Pr PR-Communicatie
Terreinknecht Vacatures Sportparkonderhoud
Leider Vacature Jeugdleider
Jeugdcommissie Vacature Coördinator jeugd
Assistent trainer Vacature Jeugdtrainer recreatieteams
Jeugdbestuurslid Bestuurslid Jeugd
(Hoofd)trainer Vacature Jeugdselectietrainer
Jeugdbestuurslid Wedstrijdsecretaris jeugd
Scheidsrechter Scheidrechters
Commissielid Toernooi commissie

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!