Voetballen bij Sportclub Monster voor dames en meiden

13 april 2021 22:45

Sportclub Monster is een vereniging waar plezier en prestatie goed samengaan. Daarnaast wordt er gestreefd naar de maximale ontwikkeling van speelsters door goede begeleiding, training en coaching van gediplomeerde trainers. De ambitieuze doelstelling van Sportclub Monster is daarmee duidelijk: de beste Westlandse vrouwenvoetbalvereniging worden.

Naast het voetbal worden er regelmatig ontzettend leuke activiteiten georganiseerd voor zowel de meiden als de dames. Voorbeelden van activiteiten voor de jeugd zijn o.a. Sinterklaas, een overnachting op het sportpark en een uitje aan het einde van het seizoen. Voor de dames is er regelmatig een fantastische derde helft.

Bij de hele kleintjes (onder 9 jaar) voetballen jongens en meisjes nog door elkaar. Naar mate we meer instroom hebben (zoals in de bovenbouw) groeperen we meisjes in één team en bouwen ze collectief een groeipad naar de senioren. Voetbal onder meisjes is erg populair geworden nadat de Nederlandse voetbaldames Europees kampioen geworden zijn. Spelen en weerbaar worden in teamverband, spreekt vele meisjes aan in deze sport.

Naast plezier en prestatie vinden wij van Sportclub Monster het belangrijk om een veilige omgeving te waarborgen. Daarom bezit elke trainer/leider een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) zie onze website onder Normen & Waarden.

Ben jij enthousiast geworden en wil je graag een keer komen proeftrainen? Stuur dan een berichtje naar een van de coördinatoren:

• Heleen van Ruyven: 06 48 54 60 04
  • Mireille Dijkhuizen:  06 29 38 28 14

Lid worden van de sportiefste en gezelligste voetbalvereniging in het Westland?
Klik dan hier op het Inschrijfformulier.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!