Dames en meiden special

Deze pagina bevat informatie voor dames- en meisjes die graag willen gaan voetballen of dit al doen.

Dames en meiden special nu voor het eerst een eigen plekje op de website.

28 april 19:30  SC Monster is een vereniging waar plezier en prestatie goed samengaan. Daarnaast wordt er gestreefd naar de maximale ontwikkeling van speelsters door goede begeleiding, training en coaching van gediplomeerde trainers. De ambitieuze doelstelling van SC Monster is daarmee duidelijk: de beste Westlandse vrouwenvoetbalvereniging worden.meer »

Voetballen bij Sportclub Monster voor dames en meiden

13 april 22:45  Sportclub Monster is een vereniging waar plezier en prestatie goed samengaan. Daarnaast wordt er gestreefd naar de maximale ontwikkeling van speelsters door goede begeleiding, training en coaching van gediplomeerde trainers. De ambitieuze doelstelling van Sportclub Monster is daarmee duidelijk: de beste Westlandse vrouwenvoetbalvereniging worden.meer »