• AB Beheer voor uw VvE.

• AB Beheer voor uw VvE.

Veel mensen zullen denken waarom sponsort AB Beheer (het bedrijf verzorgt met zo’n 15 medewerkers de administratie het beheer en de verzekeringen van zo’n 250 verenigingen van Eigenaren) nu sportclub Monster? Het antwoord op deze vraag is met twee redenen te beantwoorden.

1. Het bedrijf is gevestigd in Monster, aan de Acaciastraat 7. Eigenaar Pieter van der Ark realiseert zich het maatschappelijk belang van een actieve sportvereniging en is bereid uit maatschappij oogpunt financieel bij te dragen. Dit om te kunnen behouden wat er is opgebouwd. Een florerende, actieve sportvereniging. Dat medewerker Tim den Besten al bijna 25 jaar lid is bij onze vereniging helpt ook.
    2. Omdat het gevraagd werd. De sponsorcommissieleden zijn actief voor de club met maar één doel. Het financieel gezond houden van onze vereniging. Dus met een houding van “durf te vragen” benaderen wij bedrijven en personen voor ondersteuning.

Het resultaat van bovenstaande is dat AB Beheer de kledingsponsor wordt van ons team MO15 (meisjes onder de 15 jaar). Later zullen wij een mooie foto laten zien van deze jonge dames in de nieuwe kleding.