• Bedankt Jos !

JOS BEDANKT!

Vandaag werd op Sportclub Monster een mozaiek bank onthuld ter nagedachtenis van Jos van den Ende.
    Wie was Jos van den Ende? Jos van den Ende was fanatiek supporter en vrijwilliger van Sportclub Monster. Kijk hier voor een foto reportage. Op 13 mei 2016 overleed Jos.
    Uit de nalatenschap van Jos wilde de familie wat terug doen voor de club. In de afgelopen 2 jaar hebben vrijwilligers, vrienden, familie en sponsoren samengewerkt om de vandaag onthulde mozaiek sofa te realiseren op deze unieke plek.

Samenwerken voor en door de club is wat deze bankplakkers hebben gedaan. Laat die instelling nu precies zijn wat Jos voor onze club heeft betekent. Jos zijn nalatenschap is daarom niet alleen deze sofa. Nee Jos zijn nalatenschap is juist ook de verbintenis, positieve instelling, trots en bovenal de liefde voor onze club. Vanaf vandaag kunnen al onze uitspelende teams verzamelen op de bank van Jos. Met de bank gericht naar de ingang van het hoofdgebouw kan iedereen vanaf die plek zien, waar Jos zo trots op was. Zijn Sportclub Monster!

We bedanken iedereen dit mogelijk hebben gemaakt. Daar word je stil van, maar vooral heel trots. JOS BEDANKT! We zullen je nooit vergeten.