• Begeleiding selectie en Technische staf ook komend seizoen aan de bak!

18 mrt 2018
  • Vanwege de plezierige onderlinge samenwerking binnen de gehele selectie, met de Technische Commissie en het clubbestuur, heeft de begeleidende staf van de seniorenselectie, met in de gelederen hoofdtrainer Robin Knoester, aangegeven ook het komende seizoen met elkaar verder te werken aan een enthousiast, ontwikkelingsgericht, en vooral prestatief succesvol volgend seizoen.

Door de volledige staf en begeleiding van de selectieteams is besloten dat zij vol energie en inzet ook het komend seizoen haar taken rondom de gehele groep selectiespelers zal gaan vervullen.

Het bestuur van onze club heeft veel waardering voor de tomeloze inzet en energie van deze groep, welke met passie voor het voetbal en met name ook voor onze club door deze mensen wordt geleverd.

Wij als trotse club wensen de technische staf en haar begeleiders van onze senioren selectieteams veel succes en plezier met het vervullen van deze zo belangrijke rol. Namens de spelers en club zijn we deze mensen hiervoor zeer erkentelijk.

Het bestuur

Op de foto vlnr, boven: Aad vd Arend, Ed Nolten, Marien Verkade, Cock Hoogervorst, Ted Vrij.

Onder: Cees Snijders, Geert van Emmerik, Robin Knoester, Frans de Jong.

Ontbrekend: Kirsten Verdel, Gert-Jan Dupont.