• Bekerwedstrijd Monster JO13-4 : Westlandia JO13-4

22 apr 2018
  • Een zonnige woensdagavond 18 april 2018. Tijd voor een spannend potje bekervoetbal in de vierde ronde van de KNVB beker.

En dat werd het, want bij aanvang bleek dat Westlandia wel heel graag wilde winnen en hun team had uitgebreid met wat extra spelers. Voor de mannen van Peet en Jan was dit bericht van de leider van Westlandia genoeg om het vuur eens flink op te stoken.

Onze JO13-4 begon zeer goed aan de wedstrijd en had al gauw de overhand. Bij rust stond een verdiende 2-0 op het scorebord.

Blije gezichten in de rust en een donderpreek in de andere kleedkamer. Na rust kwam Westlandia, door een paar sterke invallers, onverwachts terug tot 2-2. Er werd twee keer uit een corner gescoord.

Monster bleef erin geloven en 10 min voor tijd werd de dik verdiende 3-2 gemaakt en de JO13-4 gaf deze voorsprong niet meer weg.

Heren en dame,  gefeliciteerd met dit resultaat.

Halve finale here we come!!