• Berichtgeving bestuursbesluit inzake maatregelen corona-virus.

13 mrt 2020
  • Berichtgeving bestuursbesluit inzake maatregelen corona-virus

Beste allen,

In navolging van de door de overheid aangekondigde maatregelen en de KNVB richtlijnen met betrekking tot het Corona Virus heeft het bestuur donderdagavond overleg gevoerd. Het bestuur heeft besloten dat er geen enkele activiteit op het sportpark zal plaatsvinden tot zeker maandag 30 maart.

Dit betekent het volgende;

• Alle wedstrijden zijn tot nader order afgelast, dit geldt ook voor oefen- en/of vriendschappelijke wedstrijden.
    • Alle trainingen van zowel alle senioren als volledige jeugd zijn vooralsnog geschrapt tot maandag 30 maart.
    • Alle geplande activiteiten en evenementen zijn tot nader order afgelast of uitgesteld.
    • De kantine is en blijft t/m 1 april volledig gesloten, dit houdt tevens in dat ook alle nevenactiviteiten in de kantine niet zullen plaatsvinden.

Het sportpark is hiermee tot zeker maandag 30 maart in z’n geheel gesloten.

Het bestuur is uiteraard allerminst gelukkig met deze beslissing en is zich zeer bewust van de impact van deze drastische maatregelen.

Het spijt ons dergelijke besluiten te moeten nemen, echter volgen wij hiermee het advies en de maatregelen welke door het RIVM, overheid, de GGD en de KNVB zijn opgelegd danwel geadviseerd. De gezondheid van onze leden, vrijwilligers en supporters vormen de eerste prioriteit en staat niet ter discussie.

Indien er aanleiding is om af te wijken van bovenstaande maatregelen zullen we dit uiteraard kenbaar maken op de site en overige social media.

Met vriendelijke groet,

Het bestuur van Sportclub Monster