• Berichtgeving van het bestuur.

17 mrt 2020
  • Berichtgeving vanuit het bestuur.

Een bijzondere tijd is er aangebroken in ons land. Ook onze vereniging moet zich aan de regels houden van de RIVM.
    Het sportpark is gesloten en mag door niemand worden betreden. Dit staat ook vermeld in het artikel op de website.                          De scholen zijn dicht dat betekend dat kinderen thuis zijn. Kinderen willen graag met elkaar spelen zowel binnen als
    buiten. Volgens deskundigen mogen kinderen buiten spelen, maar adviseren wel in kleine groepen.

Ook hier geld de regel om afstand te bewaren, wat natuurlijk niet makkelijk is voor kinderen. Wat er vanmiddag is geconstateerd op onze vereniging is dat er te veel kinderen/jeugd aan het voetballen waren op ons sportpark. Het sportpark is afgesloten, de vereniging moet haar deuren tm 6 april sluiten.

Beste ouders of verzorgers bespreek met uw kinderen dat het niet de bedoeling is om op dit moment het sportpark te betreden.
    Wij moeten dicht om de kans van verspreiding van het virus zo klein mogelijk te houden. Neem hierin uw verantwoordelijkheid.
    Het bestuur van de vereniging is wekelijks in overleg en zal de leden via de website op de hoogte houden als er nieuwe ontwikkelingen zijn binnen de vereniging.

Met vriendelijke groet,

Het bestuur van Sportclub Monster.