• Corona maatregelen Sportclub Monster.

15 aug 2020
  • Corona maatregelen Sportclub Monster.
    (geldig vanaf 1 augustus 2020 tot nader besluit)

Algemeen

• We willen onze verantwoordelijkheid nemen om op het Sportpark Polanen geen aanleiding te geven voor Coronabesmetting. Daarin hebben we allemaal een verantwoordelijkheid, in het bijzonder bestuursleden, leiders, trainers, coördinatoren en andere kaderleden.
    • Op het sportpark inclusief kantine mogen 250 bezoekers aanwezig zijn. Exclusief spelers, begeleiding, bestuur en vrijwilligers die formeel een taak hebben op speeldagen.
    • De Sportclub heeft op drukke (zater)dagen stewards aangesteld, volgt u svp hun aanwijzingen op. Het zijn onze gastheren.
    • Bezoekers hoeven zich niet te melden, maar lopen het risico bij grote drukte (> 250) te kunnen worden geweigerd. Hou daar rekening mee svp en maak daarvan geen scene.
    • Let ook op bij gebruik van de tribune, ook geldt de 1,5 mtr maatregel.
    • Dit is een oproep om daarin verantwoordelijkheid te durven nemen, lukt het niet op deze manier, gaat ook SC Monster over tot een systeem van vooraf reserveren.

Gebruik kleedkamers bij trainingen en wedstrijden:

• Tot en met JO-10 kan er géén gebruik gemaakt worden van de kleed-kamers, reden omdat de ouders de kleedkamers niet mogen betreden, zonder inachtneming van de 1 ½ meter en dat is niet uitvoerbaar in de huidige kleedkamers en het aantal wat ons ter beschikking staat.
    • Vanaf JO-11 tot JO-19 jaar mogen de teams en of elftallen gebruik maken van de kleedkamers, zonder de 1 ½ meter regel, maar er mogen geen ouders en/of begeleiding mee de kleedkamer in.
    • Vanaf de senioren zijn er per thuisspelende elftal van Sportclub Monster steeds twee kleedkamers ter beschikking (maximaal 9 spelers per kleedkamer of anders vermeld) en er mogen geen ouders en/of begeleiding mee de kleedkamer in.
    • Hou het verblijf in de kleedkamers zo kort mogelijk en er is geen (alcoholische) drank toegestaan in de kleedkamers.

Gebruik kleedkamers voor onze gasten:

• Voor onze gasten zijn bij officiële wedstrijden van de KNVB exclusief het 1e elftal van de bezoekende club, helaas geen kleedkamers beschikbaar.
    • Met de huidige coronaregels is het onverantwoordelijk en ook niet uitvoerbaar om al onze gastelftallen een kleedkamer aan te bieden, hoe spijtig wij dat ook vinden.
    • Wij als sportclub kunnen niet altijd garanderen dat alle kleedkamers na gebruik op tijd kunnen worden schoongemaakt, alsdan zijn er minder kleedkamers beschikbaar zal het wedstrijdsecretariaat steeds naar mogelijkheid handelen. Ook daarvoor vragen wij uw begrip.