• Dames 1 winnen de 2e periode titel !

Dames 1 wint de 2e periodetitel

De dames 1 behaalde vandaag een zwaarbevochten overwinning op een stormachtig en koud veld van DSS uit Haarlem. De ruststand was 0-0. Kijk hier voor een foto verslag van deze happening.
    Na de rust moesten de dames opboksen tegen de wind om bij het doel van DSS te komen. Dat viel niet mee en DSS opende de score. Na een paar minuten maakte Sportclub Monster gelijk.
    En hierna werd de druk groter op het doel van DSS wat resulteerde in een aanval waar iedereen dacht die bal gaat over de achterlijn maar geholpen door de tegenwind kon Michelle uit een moeilijke hoek scoren. 1-2 met nog een paar minuten op de klok. De spanning langs de kant liep op omdat de scheidsrechter er behoorlijk wat tijd bij trok. Uit een corner werd er hands gemaakt en kregen de dames een strafschop tegen. Maar mede dankzij de harde wind ging de bal over het doel.
    Alles wat Sportclub Monster was stormde het veld op en de scheidsrechter kon niets anders doen dan affluiten. En zo haalde de dames 1 de 2e periodetitel binnen. Gefeliciteerd en wat een inzet.

• Dames 1 wint de 2e periode titel !