• Sportclub Monster en de Businessclub "De Heeren van Polanen vormde in het begin van de fusieclub een geweldige tandem. Na een periode van overwegingen zijn er nieuwe mensen opgestaan die de businessclub weer helemaal ‘back in business’ willen brengen.
    Uiteraard heeft een businessclub leden nodig om te kunnen bestaan. De leden van de businessclub "De Heeren van Polanen" kunnen met een gerust hart er op vertrouwen dat hun bijdrage goed besteed wordt. Van de jaarlijkse bijdrage van € 1.000,- per lid zal 40% van dat bedrag worden besteed aan zogenaamde Events zoals bedrijfsbezoeken, binnenlandse voetbalwedstrijden, buitenlandse voetbalwedstrijden, andere sportevenementen, concerten, musicals en nog vele andere Events. De businessclub streeft er naar om minimaal twee keer per seizoen een event te organiseren. Uiteraard is ieder lid van de businessclub ook van harte welkom op de altijd spraakmakende sponsoravond van Sportclub Monster. Het andere gedeelte van de bijdrage zal worden besteed aan de voetbaltak van Sportclub Monster. Er gaat 25% naar de jeugd, 12,5% naar de selectie, 12,5% naar de damesafdeling en 10% naar algemene middelen.

WORDT NU LID EN ONTMOET ANDERE ONDERNEMERS EN STEUN SPORTCLUB MONSTER

DOEN !!!!!!