• De Oliebollen zijn verbrand.

  De oliebollen zijn verbrand. 

  Zaterdag 5 januari was de 2e training van de selectie van het nieuwe jaar. Net zoals vorig jaar is de selectie onder leiding van Trainer Andre (Rohan) richting Kijkduin gegaan, waar vanaf de verzamelplaats bij de puinduinen, waar als eerste de puinduinen bedwongen moesten worden. Daarna ging het in looppas richting Kijkduin langs de boulevard naar de duinen voorbij Kijkduin. 

  Voor de meeste al een bekende plaats omdat Andre ook in de zomerstop hier met een aantal selectiespelers actief is geweest. 

  De fietsenstalling werd als hulpmiddel gebruikt voor diverse oefeningen onder het toeziend oog van de trainersstaf. Hierna ging de groep, één van de hoogste toppen van de duinen bedwingen. De meeste hebben de top een keer of 7 bereikt. Best wel pittig.  

  Na wat gedronken te hebben ging het in looppas weer terug richting de puinduinen waar de auto’s stonden. Op het sportpark aangekomen hadden de leiders Cock, Marien en Ted voor een broodje en soep gezorgd waar gretig gebruik van werd gemaakt. 

  Het oliebollenvet is verbrand en nu kunnen de spelers aan het trainingskamp gaan beginnen groep 1 vertrekt as woensdag 9 januari om 4 uur in de nacht richting Schiphol waar als het goed is een vliegtuig klaar staat die de groep richting Spanje brengt. Daar verblijven ze in Fuengirola. Waar een druk programma afgewerkt gaat worden, strandtraining, veldtraining en een wedstrijd tegen vv Schelluinen. Daar tussendoor is er tijd voor ontspanning. 

  De 2e groep gaat richting Breda waar zij een gezellig en sportief weekend gaan beleven 

  Er wordt geprobeerd elke dag en verslag op de site te krijgen. Dus hou de site in de gaten voor de belevenissen van groep 1 uit Spanje. 

  Kijk hier voor wat foto’s van de Bootcamptraining van vandaag.