25 mei 2018
  • Devin Lasschuyt op stage bij Sparta Rotterdam.

Afgelopen week is Devin Lasschuyt uitgenodigd voor een 3-daagse stage bij Sparta Rotterdam. Devin is keeper in ons talentvolle JO9-1 team, wat uitkomt in de Hoofdklasse. Devin keept pas één jaar en zijn talent is dus ook buiten ons sportpark niet onopgemerkt gebleven. Complimenten dus ook voor het team van keeperstrainers onder leiding van Maurits Voskamp. De jeugdopleiding van Sparta Rotterdam staat bekend als één van de betere van Nederland. Wij zijn als club dan ook trots dat Devin voor deze stage is uitgenodigd.

Donderdag kwam Devin nietsvermoedend naar Sportpark Polanen voor de keeperstraining. Daar werd hij door Hoofd Jeugdopleiding Mike Groenewegen verrast met de uitnodiging van Sparta. En verrast was ie, getuige het feit dat het even duurde voordat hij wat woorden kon uitspreken.

Devin wij wensen jou namens Sportclub Monster heel veel succes, maar bovenal plezier. Geniet van deze prachtige ervaring en laat zien wat je in je mars hebt.