• Dringende oproep.Houdt u aan de corona aanwijzingen !

11 sep 2020
  • Dringende oproep.

Houdt u aan de corona aanwijzingen.

Deze week hebben een aantal spelers van het 1e en 9e elftal zich bij de club gemeld, dit omdat ze na klachten zich hebben laten testen, en jammerlijk genoeg positief zijn bevonden. Heel goed dat deze jongens dit gemeld hebben en zeer vervelend dat zij Corona onder de leden hebben. We hopen oprecht dat de ernst van de ziekte voor hen meevalt, en het herstel voorspoedig verloopt. We wensen hen daarin alle sterkte toe.

Als gevolg van deze meldingen is onze verzorger Frans de Jong een bron en contact onderzoek gestart, heeft hiermee een heldere inventarisatie gehouden, de betreffende officiële instanties ingelicht en geraadpleegd. Dit vooruitlopend, en in afwachting van het feitelijke bron en contactonderzoek door de GGD.

Deze ontwikkelingen is voor een aantal andere spelers directe aanleiding geweest om zich persoonlijk te laten testen, de uitslagen hiervan worden de komende dagen bekend.

Gelet op de te hanteren quarantaine periode hebben we de geplande wedstrijden van zaterdag 12 september aanstaande voor het 1e en 9e seniorenteam geannuleerd, en kunnen zij helaas gedurende de quarantaine periode niet op het Sportpark verschijnen.

Wij doen een zeer dringend beroep op u om bij klachten uzelf in de gaten te houden en alert te zijn, en desgewenst u te laten testen. Indien de testen een  positief resultaat geven, meldt ons dit onmiddellijk zodat wij kunnen helpen bij het bron en contactonderzoek. Dit kan uiteraard bij Frans de Jong of een van onze bestuursleden.

Dringende oproep:

In het algemeen blijven we benadrukken uw verantwoordelijkheid te nemen en op het sportpark de aanwijzingen te volgen. Blijf bij klachten thuis en kom niet naar het sportpark. Op het sportpark houden we afstand buiten om het veld en in de kantine, het terras en tent.

Volg alstublieft de aanwijzingen van onze stewards op. Neem kennis van de Corona protocollen die via website, social media, en middels informatieposters kenbaar zijn gemaakt. Houdt u aan de aanwijzingen en regels die in het gebouw middels stickers kenbaar zijn gemaakt, in het bijzonder de kleedkamers en de kantine.

Samen kunnen we voorkomen dat het Corona virus zich verder laat verspreiden, als club kunnen we alleen de voorwaarden scheppen die bijdragen aan een preventieve actie, echter daarvoor is het nemen ieders eigen verantwoordelijkheid cruciaal!