• Fantastisch voetbalkamp Sportclub Monster JO17-1

5 apr 2018
  • Fantastisch voetbalkamp Sportclub Monster JO17-1

Afgelopen donderdag 29 maart om 5 uur in de morgen vertrokken 17 spelers en 7 begeleiders naar het zonnige Spanje om daar deel te nemen aan een internationaal toernooi. Kijk hier voor een foto-impressie.
    Met de bus naar het vliegveld van Brussel en dan met het vliegtuig naar Barcelona.
    Daar aangekomen werden we met de bus naar het hotel in Lloret de Mar gebracht. Op de aankomstdag werd er nog geen wedstrijd gespeeld ,dus hadden we tijd om nog even naar het strand te lopen. Na het eten werd er nog wat gekaart en gekletst alvorens de kamer op te zoeken, omdat de dag erna al om 9 uur de eerste wedstrijd werd gespeeld . Na het ontbijt de volgende dag werden we opgehaald door een bus om naar de voetballokatie in Blanes te gaan. Het toernooi Copa del Jordi was verdeeld over 3 wedstrijddagen en dat gaf veel vrije tijd. De eerste wedstrijd tegen het Duitse Weitmar werd afgesloten met een onnodige nederlaag van 1-0.
    Na de wedstrijd werden we verrast met de mededeling dat er een bezoek werd gebracht aan het Camp Nou
    en Barcelona. De tour door het stadion maakte veel indruk en ook het bezoek aan Barcelona was erg leuk. Teruggekomen bij het hotel werd er gegeten, daarna een
     beetje chillen, kaarten en wat drinken bij het strand. s’Avonds stond de officiele opening van het toernooi in een klein stadion op het programma en dat was een waar spektakelstuk met dansers, muziek en vuurwerk.
    De derde dag werden er s’middags 2 wedstrijden gespeeld, tegen Zeeburgia en het Franse Fos sur Mer. Tegen het sterke Zeeburgia werd 2-0 verloren en tegen de Fransen met 1-0 gewonnen.
    Na deze wedstrijden was er weer veel vrije tijd, waarin er weer gekaart,door de stad wandelen, strand etc werd ondernomen. Op zondag was de laatste wedstrijd tegen FC Ailly sur samme Samara en die werd gelijk gespeeld met 1-1 Ook werd er nog een "friendly" gevoetbald tegen ONS Sneek en de eindstand was 6-5 voor Monster.Na deze laatste volle dag ,werd er na het eten alvast de koffers en spullen ingepakt, omdat de volgende dag de terugreis op het programma stond om 5 uur in de morgen. Die ging vrij vlot ,en om 2 uur stonden de ouders op Polanen ons op te wachten en met blije gezichten werd afscheid genomen van elkaar, na deze fantastische trip.Een trip met veel plezier,leermomenten,humor,teambuilding en wat al niet meer.

Ahmet,Andreas,Boris,Bo,Boy,Dokan,David,Duko,Guus,Hidde,Jim,Roy,
    Rody,Riley,Scott,Stuart en Thijs jullie zijn topgasten!

Wij willen hierbij ook alle sponsors, ouders,vrienden,kennissen en allen die dit onvergetelijke kamp mogelijk hebben gemaakt bedanken!Met nog even in het bijzonder fotograaf Heidi die met een aparte vlucht was gekomen om de foto’s te maken en het de trip naar Camp Nou en Barcelona regelde!