• Foto's uit de oude doos.

  17 mei 2020
 •  

     Alex en John de Vries.  Voetbalbroers en ondernemers. Geboren en opgegroeid in Den Haag. Groot geworden bij de Ooievaars . Succesvol bij RKSVM én VV Monster. Bekend in het Westland en ver over de grenzen.  Zoals bekend hebben beiden  bij RKSVM en bij VV Monster gevoetbald.  Alex was, als aanvoerder, een veel scorende spits die het soms hele verdedigingen lastig maakte door zijn gedrevenheid in zijn spel.

  John was een sterke, stoere verdediger die tegenstanders op zijn manier van spelen uit hun concentratie haalde waardoor het scoren van doelpunten lastig werd voor hen. Zij waren spelers die je graag in je team had als trainer en als medespeler.  Door hun inzet en mentaliteit waren zij goud waard voor een elftal. Op de foto´s de karakteristieke stijl van Alex als aanvaller en John als verdediger.

  Alex werd meer keer uitgeroepen als topscorer van het Westland met gemiddeld 28 doelpunten per seizoen.  John heeft evenzoveel keren voorkomen dat een aanvaller kon scoren. Hij is momenteel trainer van het 3e elftal van de SC Monster.

  Zij zijn al jaren sponsor van onze vereniging met hun bedrijf Termopol. Ook sponsoren zij het topscorers klassement van de Westlandse voetballers, waar zij tijdens het Westlands voetbalgala de prijs uitreiken aan de topscorer.