• Gezocht enhousiaste trainer/coach.

Sportclub Monster Dames 2 is voor volgend seizoen op zoek naar een enthousiaste trainer/coach.

Het enthousiaste tweede damesteam van Sportclub Monster is op zoek naar een trainer/coach die het leuk vindt om dit team te gaan trainen en coachen. De meiden zijn allemaal al lang aan het voetballen en spelen in de 4de klasse, net onder de bovenste plaatsen. Talent genoeg dus. Het enige wat nu nog ontbreekt is dus die coach die ze verder wil ontwikkelen. Plezier is er genoeg bij de meiden, vinden ze allemaal ook zeer belangrijk, maar een keer meespelen voor de prijzen zou ook zeer welkom zijn en met een goede en enthousiaste coach moet dat haalbaar zijn!  De trainingen zijn dinsdag- en donderdagavond. De meiden spelen op de zaterdagen dus in de 4de klasse. Dat is een niveau waar de meiden veel binnen de regio spelen, verre uitwedstrijden zijn er bijna nooit.

Vanzelfsprekend ontvang je van de club een trainingspak een coachjas en indien gewenst kunnen we ook nog wel nadenken over een geringe vergoeding of een opleiding. Indien je interesse hebt bel dan naar onderstaand telefoonnummer.

Pim Giezen

Coördinator meiden en dames