• Grote clubactie 2018

  12 sep 2018
 • Aanstaande zaterdag 15 september start de Grote Clubactie 2018. Koop dan hier online een lot of bij één van onze jeugdleden en steun onze club! Maar liefst 80% van de opbrengst van de Grote Clubactie gaat direct naar onze club!

  Alle pupillen krijgen zaterdag van de leider een verkoopboekje uitgereikt met daarin eenmalige machtigingen voor de aanschaf van loten. Zij vragen aan ouders, ooms, tantes, opa’s en oma’s, buren en vrienden of ze een lot willen kopen door hun naam en rekening in te vullen in het verkoopboekje. Ze maken dan kans op de hoofdprijs van 100.000 euro en nog vele andere prijzen. 
  Daarnaast kunnen er ook online loten worden aangeschaft via een speciale site voor Sportclub Monster.

  Om iedereen te motiveren zo veel mogelijk loten te verkopen hebben we vanuit de vereniging ook een beloning bedacht voor de beste verkopers. Het team wat de meeste loten verkoopt krijgt een wedstrijd naar ADO Den Haag aangeboden! De beste verkoper krijgt je een waardebon voor de fanshop van 25 euro. Toch de moeite waard!

  Vanuit de Grote Clubactie zelf worden onder de beste lotenverkopers een Playstation 4, een fiets en nog andere prijzen verloot. Als je 20 loten verkoopt, krijg je van de Grote Clubactie een gratis entreekaartje voor een attractie. Bovendien maak je ook nog kans op een clinic van een bekende topsporter! Kijk voor meer informatie op https://kids.clubactie.nl

  Tot 22 november kunnen de er bij jeugdleden en online loten worden gekocht. De uitslag van de trekking van de Grote Clubactie wordt op 13 december bekend gemaakt. Voor meer informatie en het online kopen van loten kijk op de site  https://clubactie.nl/actie/SportclubMonster

  Namens Sportclub Monster hartelijk dank!