• Grote clubveiling 12 oktober.

Op zaterdag 12 oktober steunen we Sportclub Monster en organiseren we weer de grote clubveiling. We gaan net als in 2016 onze penningmeester helpen en weer een grote clubveiling houden. De opbrengst gaat dit keer naar onze jeugdafdeling. Er leeft een wens een spelersvolgsysteem aan te schaffen en de trainers van onze jeugd meer te ondersteunen. Het doel van deze dag is extra geld op te halen.  Tevens  willen we onze leden, hun familie en vrienden een super gezellige dag aanbieden. Van zaterdag 12 oktober gaan een bijzondere dag maken. Extra zaken organiseren om ons verengingsgevoel te laten leven. Sportclub Monster is een familie-vereniging waar elk lid trots op is. Hoe kunnen we dit op deze dag versterken? Heeft u ideeën? Laat het ons weten via email veiling@sportclubmonster.nl of tel.nr. 06-40731563. We starten nu al met het aanbieden van de eerste veilingkavels.  Iedereen kan een veilingkavel aanbieden of ter beschikking stellen via de organisatoren van onze veiling. Dit zijn Fred Warners, John Schot en ondergetekende. Draag je Sportclub Monster een warm hart toe help ons dan alsjeblieft en bied een veilingkavel aan. De kavels worden vooraf getoond op onze website (onder het kopje sponsors) en men kan er dan direct op bieden. Enthousiaste veilingmeesters zullen op zaterdag 12 oktober proberen een zo’n goed mogelijk bod te krijgen op de vele, soms verrassende, veilingobjecten. De veilingopbrengst zal dus geheel aan onze jeugdafdeling worden besteed. Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst!

Dus houd onze website en social media in de gaten om kennis te nemen van de te veilen kavels en zet 12 oktober alvast in je agenda.

Hier komen de veilingkavels binnenkort.

Namens de veilingorganisatie,

Theo Boelens