• Het kampioenschap vereeuwigd.

Van alle gebeurtenissen voorafgaand, tijdens en na het kampioenschap van Sportclub Monster 1 zijn duizenden foto's genomen.
    4 fotografen hebben alle facetten vastgelegd. Hun selecties zijn op de website te bewonderen. Gebruik hiervoor de 4 onderstaande linken.

Brenda Dijkhuizen met haar wedstrijdfoto's en vreugde na de winst is hier te bewonderen.

R
    ien Zeeman met zijn foto's langs de lijn, het vuurwerk, de wedstrijd en de vreugde op het veld zijn hier te bewonderen.

Frans de Jong met zijn sfeer foto's wat er allemaal op de achtergrond gebeurt, zijn statie foto's met de kampioensschaal, de "platte" kar en het Polanen feest, zijn hier te bekijken.

Henk Meijer met zijn intocht in Schipluiden foto's, zijn wedstrijd foto's langs de lijn, zijn 3e doelpunt fotoshoot van David, de kampioensschaal kunt u hier aanschouwen.

Klik op onderstaande foto('s) voor een vergroting.

• !!!!!  Monster KAMPIOEN  !!!!! 23

!!!!!  Monster KAMPIOEN  !!!!! 22

!!!!!  Monster KAMPIOEN  !!!!! 12

!!!!!  Monster KAMPIOEN  !!!!! 11

!!!!!  Monster KAMPIOEN  !!!!! 10

!!!!!  Monster KAMPIOEN  !!!!! 9

!!!!!  Monster KAMPIOEN  !!!!! 8

!!!!!  Monster KAMPIOEN  !!!!! 4

!!!!!  Monster KAMPIOEN  !!!!! 2

Sportclub Monster pakt de hoofdprijs.