• Kledingsponsors gezocht.!

28 jun 2020
  • Kledingsponsors gezocht: een bericht voor alle bedrijven, ouders, leden en toeschouwers.

De dreun van corona, wie heeft hem niet gevoeld? Drie maanden out, geen activiteiten, geen inkomsten het gold en geldt voor velen.
    We komen weer overeind bij Sportclub Monster, trainingen bij de jeugd zijn weer begonnen, interne partijtjes.

In het vooruitzicht dat we weer gaan voetballen per 1 september worden de mouwen weer opgestroopt, we kunnen gelukkig weer.  Alle mouwen. De mouwen van de vrijwilligers die alles in werking stellen zodat we kunnen voetballen. De mouwen van onze trainers, de mouwen van de clubhuisbemensing, de mouwen van de lijnkrijters, de mouwen van de begeleiding van onze jeugd. De mouwen van de voetballers, onze jongens en meiden om de coronakilo’s onder de graszoden te stoppen en tegelijk tegenstanders sportief te verslaan. Maar vooral bij de jeugd zitten er mouwen aan shirts die geen bedrijfsnaam (meer) dragen. De namen van de bedrijven die het belangrijk vinden dat onze Monsterse jeugd elkaar in verenigingsverband ontmoet, met elkaar sporten en voetballen in de frisse lucht en dat met hun financiële bijdrage aan Sportclub Monster willen ondersteunen.

Wij willen in gesprek met die bedrijven. Heeft u zo’n bedrijf, kent u zo’n bedrijf of vermoed u zo’n bedrijf. Stuur een mail naar jaribaggerman@live.nl of bel 06 30159480.

Gewoon een enorm leuk gezicht, onze stoere jongens en meisjes in dat hele mooie en strakke tenue van Sportclub Monster met de naam van uw bedrijf. Een plaatje in uw directiekamer.