• Kampioen 3e klasse B seizoen 2017-2018

• KNVB nodigt Sportclub Monster meiden uit voor Jeugdplan Nederland

KNVB nodigt Sportclub Monster meiden uit voor Jeugdplan Nederland.

Dat de meiden bij Sportclub Monster goed presteren is ook door de KNVB scouts en coaches opnieuw (h)erkend.
    Mirte Buurman uit Sportclub Monster JO13-1 behoort al enige tijd tot de selectie voor meiden onder 12 van Zuid Holland. Ook deze keer is zij wederom opgenomen in de selectie. Mirte kan zowel in de verdediging als ook op het middenveld prima uit de voeten in het elftal van trainers David de Ruiter, Jari Baggerman en leider Carlo Elzakkers.

Na enkele selectierondes is ook Sam van den Akker uitgenodigd voor de volgende activiteiten voor het Jeugdplan Nederland voor meiden onder 12 van Zuid Holland. Sam komt uit voor Sportclub Monster JO12-1. Dit elftal maakte een zeer goede eerste seizoenshelft door en verspeelde helaas op de laatste speeldag het kampioenschap. Het team van trainers Patrick van Dijk, Lars Krukkert en leider Bram Schippers zal komende seizoenshelft wel gaan uitkomen in de promotiepoule van de 1e klasse. Sam is een uitstekende centrale verdediger die haar rust aan de bal koppelt aan goeie duelkracht en beschikt over een prima spelinzicht.

Sam en Mirte namens Sportclub Monster heel veel succes tijdens jullie activiteiten op 6 februari a.s.
    Naast Sam en Mirte is nog een talent binnen onze club opgevallen. Macey Koymans heeft ook aan een selectieactiviteit voor meiden onder 12 deelgenomen. Macey is een frivole aanvaller/middenvelder die beschikt over een fijne techniek. Helaas voor Macey werd zij niet uitgenodigd voor de vervolgactiviteiten. Toch zal zij deze ervaring meenemen in haar verdere ontwikkeling. Dat is goed nieuws voor Sportclub Monster JO12-2, waarin Macey speelt. Dit elftal staat onder leiding van trainer Frank van Holst en leider Danny van Bergenhenegouwen