• Met gepaste trots: een nieuwe sponsor bij Sportclub Monster.

19 mei 2020
  • Met gepaste trots: een nieuwe sponsor bij Sportclub Monster.

Rexnord FlatTop Europe BV is een toonaangevende organisatie op het gebied van interne transportinstallaties en aandrijftechniek. De vestiging in ’s-Gravenzande is onderdeel van het internationale concern Rexnord Industries.

Samen met het Amerikaanse hoofdkantoor en de vestigingen in China en Italië levert Rexnord FlatTop wereldwijd innovatieve hightech oplossingen voor lopende banden die overal ter wereld worden gebruikt voor het verbeteren van de productiviteit en de efficiëntie van productielijnen. Je komt de transportkettingen en -matten van Rexnord FlatTop dan ook overal tegen: in brouwerijen, de frisdrank- en voedingsmiddelenindustrie, de automobielindustrie en in vele andere sectoren.

Sportclub Monster is blij dat Rexnord maatschappelijk betrokken is en daarom onze club met haar sponsoring ondersteunt.