• Monster's Minuutje: De Tussenstand.

27 nov 2019
  • Monster's Minuutje: De Tussenstand

Afgelopen zaterdag speelde ons vlaggenschip tegen Verburch alweer de 1e wedstrijd van de 2de periode, nadat de 1e periode werd afgesloten met een 2de plek. Mooi moment om de balans op te maken omtrent Monster's Minuutje! Wekelijks staan er namelijk tientallen mensen met samengeknepen billen langs het veld. Niet alleen omdat de wedstrijden zo spannend zijn. Nee, ook om de minuten waarin de goals worden gescoord. Na een goal wordt er direct een blik op het scorebord geworpen en spookt er maar één gedachte door het hoofd: Werd er in mijn minuut gescoord? Een goal wordt op die manier af en toe extra gevierd! Alleen wat is nu de tussenstand na 9 wedstrijden?

De huidige competitiestand leert ons dat Sportclub Monster de meeste goals van de competitie heeft gescoord! 25 stuks maar liefst, met als uitspringer de 9-1 tegen Loosduinen! Super mannen, ga zo door! Meer doelpunten betekent meestal ook meerdere verschillende winnaars, al lijkt minuut 67 tot nu toe de gouden minuut! Al 3x wist Monster in deze minuut het net te vinden! Hier staat dan ook al een leuk bedrag tegenover. Daarnaast is er nog maar 1 wedstrijd doelpuntloos door Sportclub Monster afgesloten. Tijdens de uitwedstrijd tegen KMD wist Monster niet te scoren, waardoor de €75 van deze wedstrijd in het jeugdplan van de club gestoken zal worden! De rest van de tussenstand en de volledige lijst van Monster's Minuutje is hier te vinden. Wekelijks wordt de stand bijgewerkt en zijn de weekwinnaars groen gemarkeerd. De tussenstand is ook terug te vinden op het TV scherm in de kantine!

De gewonnen bedragen zullen op de zaterdagen van de Derde Helften uitgereikt worden! Tijdens de Derde Helft tegen Loosduinen is de eerste uitreiking gehouden. De tot dan toe gewonnen bedragen werden met een grote glimlach ontvangen door de winnaars! De volgende uitreiking staat gepland op 14 december tijdens de Derde Helft en wedstrijd van Sportclub Monster - MVV'27! Daarna zullen er op 15 februari, 9 mei en 23 mei uitreikingen gehouden worden!

Leuk om te zien dat alle minuten zijn ingevuld! Enkele mensen werden zelfs teleurgesteld, doordat iedere minuut al was verkocht. Voor het komende jaar zal er geprobeerd worden om het aantal teleurgestelde mensen zo klein mogelijk te houden door wellicht het spel uit te breiden! U zal hierover tijdig geïnformeerd worden. Voor nu in het kort nogmaals de spelregels rondom Monster's Minuutje: Aan het begin van het seizoen was er de mogelijkheid om u eigen minuut voor het seizoen te kopen t.w.v. €50. Deze minuut blijft uw minuut het gehele seizoen. Iedere competitiewedstrijd van Sportclub Monster 1, zowel uit als thuis, wordt er €75 per wedstrijd verdeeld over de houders van de minuten waarin wordt gescoord. Scoort Monster dus 1x dan wint de desbetreffende minuuthouder €75. Scoren ze 2x in een wedstrijd, dan winnen beide minutenhouders €37,50. Scoort Monster dus 9x, zoals tegen Loosduinen, krijgen de negen winnaars €8,33. Dit is overigens voor het gemak afgerond naar €8.

Op naar de volgende 25 goals!
    Monster is de Glorie!

Monster's Minuutje is een initiatief van de heren-selectie.