• Hou je van een gokje!? Doe dan mee met "Your minute to win it". Tijdens dit spel draait het om de doelpunten! En niet zomaar doelpunten, nee de doelpunten van SC Monster 1! Het spel is simpel. Aan het begin van het seizoen koopt iedereen zijn of haar minuut voor een bedrag van 50 euro. De minuut 45+ en 90+ worden voor 100 euro verkocht. Voor de start van de competitie zijn er dus 92 minuten verkocht en heeft iedereen zijn of haar minuut/minuten.

Nu gaat het beginnen! Op zaterdag 21 september start voor SC Monster 1 de competitie uit bij DSVP. Tijdens de wedstrijden tellen voor het spel alleen de doelpunten mee die SC Monster maakt. De definitieve minuut wordt bepaald door de scheidsrechter. Dus als SC Monster scoort in de 11de minuut en jij hebt deze minuut gekocht aan het begin van het seizoen ... dan win jij de weekprijs van 75 euro! Maar scoort SC Monster ook in de 40ste minuut, dan wordt de weekprijs verdeeld over 2 minuten en krijgt ieder 37,50 euro uitgekeerd! Wordt er niet gescoord door SC Monster? Dan wordt er geen bedrag uitgekeerd. Over de definitieve minuut kan niet gecorrespondeerd worden. "Your minute to win it" geldt voor alle uit- en thuiswedstrijden in de competitie, dus niet voor bekerwedstrijden en wedstrijden in de nacompetitie. Wekelijks wordt de uitslag op de site gezet.

Koop jouw minuut zaterdagmiddag a.s. tijdens de wedstrijd tegen HPSV in de kantine of op het dakterras bij Jelle vd Arend. Of reserveer nu al voor 5 euro extra je minuut via marien.faverkade@worldmail.nl onder vermelding van naam en telefoon nummer.