• Monsterse Champions League.

13 jun 2020
  • Monsterse Champions League.

Zaterdag 13 juni 2020 was de grote dag, de UEFA heeft Sportclub Monster gevraagd om de Champions League uit te mogen spelen op Sportpark Polanen. De groten der aarde hebben het kampioensbal uitgespeeld in Monster.

Helaas zijn door Corona wedstrijden verboden in grote stadions. Dus geen Camp Nou, Anfield of Allianz Arena maar het zonovergoten Sportpark Polanen was het decor voor meest prestigieuze beker ter wereld.  Alle grote clubs hebben acte de présence gegeven: Real Madrid, Barcelona, PSG, Manchester City, Bayern München, Juventus, Liverpool en vanuit Nederland Ajax.

In 2 poules van 4 teams werd gestreden om de poule winst met finalewedstrijden op het einde. Over drie wedstrijden werden dan de groepswinnaars bekend en die mochten strijden om de beker zonder grote oren.

In groep A was het Juventus van Meron, Joel en Kevin de winnaar en in groep B waren dat Airick, Finn, Jari en Boaz van FC Bayern München de baas

De finale was zenuwslopend, Kevin scoorde voor de Oude Dame en Airick deed weer wat terug voor Bayern München. Joël pikte na een mooie slalom ook een doelpunt mee. Middels een vlijmscherpe counter van Finn werd  de eindstand bepaald. Bayern München deed zijn bijnaam eer aan en de Record Meister heeft de Beker met de gouden bal in ontvangst mogen nemen. De hymne van Champions League schalmde uit de telefoon van Ricardo.

Na het fluitsignaal vielen de speler van Juve gedesillusioneerd ter aarde en de speler van Bayern konden hun geluk niet op. Het “Stern des Südens was uren na de wedstrijd nog te horen uit de kelen van de uitbundige toeschouwers en spelers.

SC Monster gaat zijn uiterste best doen om volgend jaar de Champions League weer naar Monster te halen.