• Nieuwe spelersselectie Sportclub Monster.

10 sep 2018
  • Nieuwe spelers selectie SC Monster.

Dit nieuwe seizoen zijn er zeven nieuwe spelers die in aanmerking komen om te gaan voetballen in ons eerste elftal, en dat is best veel te noemen. Die spelers zijn:
    Keke Stam - Rodney v/d Meijs - Bas de Brabander - Marc Voois - Lex Vijverberg - Riley v/d Hoeven - Stan v/d Bos.
    Al deze spelers zijn állemaal (eigen) spelers, die zijn begonnen met voetballen in de jeugd van onze club.
    Keke speelde in de F en E jeugd bij de vv Monster en ging daarna al snel naar ADO Den Haag. Hierna ging hij voetballen bij Quick. Daar is hij weggeplukt door FC ' s-Gravenzande (Koos Klop). Hier speelde hij onder trainer Robin Knoester in het eerste elftal, en nu dus weer.
    Ook Rodney speelde in zijn jeugd een aantal jaren bij ADO Den Haag ( is helaas veel geblesserd geweest) en speelde net als Keke ook bij FC 's-Gravenzande.
    Bas de Brabander kwam halverwege het afgelopen seizoen al over van de JO 19 naar de senioren, en mocht zelfs een paar keer invallen. In de jeugd heeft hij in alle selectieteams gespeeld en ook in O 23.
    Marc Voois ging na te hebben gespeeld in de F, E en D jeugd van
    v v Monster naar Velo. Hij maakte een overstap naar FC 's-Gravenzande, maar dat was van korte duur. Hij ging weer terug naar Velo en ook hij kwam halverwege afgelopen seizoen naar SC Monster.
    Lex Vijverberg heeft ook in de jeugd gespeeld (RKSVM) en een aantal jaren bij Westlandia. Hij speelt nu ook weer bij SC Monster. Het is wel spijtig dat hij binnenkort een aantal maanden niet beschikbaar is voor het eerste elftal i.v.m. studie.
    Twee spelers die mogelijk ook de stap gaan maken naar het eerste elftal zijn Riley v/d Hoeven en Stan v/d Bos. Ook zij speelden beide in alle jeugd selectieteams van onze vereniging.
    We mogen er als vereniging best trots op zijn dat al deze spelers er voor kiezen om voor ons eerste elftal te gaan spelen.
    Veel succes in dit seizoen.