• Nog geen jeugdlid, maar je wilt wel graag sporten !?

3 mei 2020
  • Nog geen jeugdlid, maar je wilt wel graag sporten!?

Zoals dinsdag 21 april jl. door onze premier aangekondigd mag de jeugd voorzichtig aan weer sporten. Ook niet-leden willen we graag de gelegenheid geven om te sporten bij sportclub Monster. Dit voor een stukje ontspanning en beweging in de vorm van een training/partij spel.

Vanaf 11 mei starten wij weer met trainingen voor de jeugd. HIER kan je vinden hoe we dit invullen. Ouders/verzorgden mogen helaas nog niet op ons sportpark, ook niet tijdens deze trainingen. De kantine en de kleedkamers zijn gesloten en dat het dragen van scheenbeschermers voor de kinderen verplicht is om mee te doen.

Wil je komen sporten bij sportclub Monster, stuur dan een email naar jeugdzaken@sportclubmonster.nl, met vermelden van volledige naam, leeftijd, voetbal-ervaring en contact gegevens.

Ook bestaat er de mogelijkheid om je te melden bij de entree op de parkeerplaats. Zorg dat je 10 minuten voor de training aanwezig bent. HIER kan je het trainingsschema vinden

De bovenvermelde trainingsschema en maatregelen gelden tot en 1 jun 2020.

Zie HIER voor het “Protocol verantwoord sporten en gebruik accommodatie”, dat van toepassing is bij onze vereniging, lees ook dit goed door!

Let op elkaar, blijf gezond en dank voor uw medewerking, want alleen als wij de bovenstaande regels allen respecteren kan onze jeugd weer voetballen

Met Vriendelijke Groet,