• Na een zorgvuldige procedure en met instemming van bestuur, TC en spelersgroep van de gehele herenselectie is gisteravond door het tekenen van de overeenkomst de verbintenis vastgelegd met Marco Meijer als hoofdtrainer van Sportclub Monster 1, met Marc Dijkhuizen als trainer van Sportclub Monster 2 en John de Vries als trainer van Sportclub Monster 3.

Het bestuur werd vertegenwoordigd door onze voorzitter Albert van Kessel, penningmeester Jos Barendse en bestuurslid Technische Zaken Rob de Jong

Namens de gehele club, het bestuur, de begeleidingsstaf en uiteraard de spelersgroep worden zij van harte welkom geheten om het komende seizoen onze herenselecties te trainen en wij wensen hen alle succes en een sportief nieuw seizoen toe.

Sportclub Monster kan trots zijn op deze uitstekende begeleiding en wij hopen dat we zowel op sportief als sociaal gebied een plezierige tijd tegemoet gaan bij onze mooie vereniging.

Namens het bestuur,
    Rob de Jong
    Bestuurslid Technische Zaken

v.l.n.r.: Marco Meijer (hoofdtrainer 2019/2020), Albert van Kessel, John de Vries (trainer 3e 2019/2010), Marc Dijkhuizen (trianer 2e 2019/2020) en Jos Barendse (penningmeester)