• Polanenbokaal 2018.

19 aug 2018
  • Polanen Bokaal 2018.

Afgelopen zaterdag  greep VELO (zaterdag) wederom,  eindzege op het bekende Polanen-toernooi. Op de tweede speeldag pakte de winnaar van het toernooi een minimale overwinning tegen de gastheer, Sportclub Monster. Kijk hier voor een foto impressie.Het werd 1 – 0 voor de formatie van Edwin Vurens

Eindstand :

CLUB

WEDSTRIJDEN

PUNTEN

WINST

VERLIES

GELIJK

Velo

21

3

SC Monster

19

Vv Maasdijk

15

SVH

3

1

VELO 1 dat eerder deze week vv Maasdijk  met 3-2 had verslagen won zogezegd met 1 – 0  van Sportclub Monster. Een afstandsschot van Ramon Ripson verdween in het dak van de goal.  In de gezamenlijke telling van punten en doelpunten van het eerste en het tweede team bleef VELO v.v. Sportclub Monster nipt voor. Trainer Vurens heeft sowieso een luxe “probleem” aangezien hij meer dan genoeg kwalitatief goede spelers heeft. De sleutel tot succes zal liggen in het feit dat hij iedereen tevreden zal moeten houden en het is nog maar de vraag of dat gaat lukken. Collega Knoester heeft andere zorgen.

Andre Rohan is voorlopig uitgeschakeld met een zware blessure, Koen Warners is ook nog niet fit en de Jordi van Maanen is ook nog verre van fit. Wat wel tot tevredenheid zal stemmen bij de Polanen bewoners is het aantal jeugdspelers die doorbreken. Het zou zo maar eens kunnen gebeuren dat er ook dit jaar één of twee jeugdspelers, net als vorig jaar Laurens Kooren, een vaste waarde in het eerste gaan worden. Ook dit jaar staat de discussie weer centraal, wie wordt de eerste doelman van Sportclub Monster. Zowel Jari Baggerman als Willem Jan Broch kregen speelminuten maar dan kan men weinig van afleiden.

Het is in ieder geval nog geen gelopen koers voor wat de keerpers betreft. Ook het tweede team van Sportclub Monster was goed op dreef tijdens het Polanen Bokaal toernooi. Speelde de mannen van Geert van Emmerik afgelopen dinsdag nog 1 – 1 gelijk tegen SVH, zaterdag won het team met maar liefst 6 – 0 van het tweede van Velo. Met name de tweede helft was zeer vermakelijk om naar te kijken en als het niveau zo blijft dan wordt het wederom weer een leuk seizoen. V.V Maasdijk gaat ook het komende seizoen proberen in de derde klasse een rol van betekenis te spelen. Het was vorig seizoen één van de weinige teams die van de kampioen Sportclub Monster wist te winnen. Patrick Fieret heeft het trainingspak ingeruild voor de functie van Technisch manager bij de Dijkbewoners. Oud gediende Richard Kraaijenbos staat als hoofdtrainer voor de groep.

Tegenstander vv SVH ging met een terechte 3 – 0 richting Wateringen terug. Afgelopen woensdag had vv Maasdijk nog prima partij gegeven tegen Velo. De Wateringers dachten een makkie te hebben maar met een 3 – 2 overwinning voor Velo liet Maasdijk zien dat het over een prima veerkracht beschikte. SVH was nog helemaal aan het inventariseren met welke spelers zij de competitie in zijn gaan. De selectie was nog verre van complete en fit maar daar komt op zeker verandering in als trainer Piet Gelauf Jr. zal gaan bouwen aan zijn ideale team. Woensdag was er een 6 – 0 nederlaag tegen Sportclub Monster en vandaag dus een 3 – 0 nederlaag tegen Maasdijk. SVH dat uitkomt in de derde klasse zondag gaat met een brede selectie het seizoen in en hopelijk wordt het net als vorig seizoen een succesvol seizoen.