• Prachtig kampioenschap Sportclub Monster JO17-1.

In een werkelijk schitterend seizoen waarin een toernooi in Spanje en ook oefenwedstrijden in stadions van Heracles en ADO Den Haag werden gespeeld, kon Sportclub Monster JO17-1 afgelopen maandagavond kampioen worden van de eerste klasse. Kijk hier voor alle foto's over dit kampioenschap.

Daarvoor moest wel Die Haghe verslagen worden. Dat was zeker geen gemakkelijke opgave, ook al omdat Die Haghe veel talenten van de internationale school als leden heeft, maar trainer Arjan Kortleven van Sportclub Monster heeft ook een zeer talentrijk team onder zijn hoede.

In een geweldige ambiance schoot Duko Blans al in de eerste minuut Sportclub Monster op voorsprong. Die Haghe moest nu komen en maakte vlak voor rust de gelijkmaker. De tweede helft bleef heel spannend, totdat Hidde van der Arend de 1-2 maakte na een geweldige pass van Roy van der Ven. Duko Blans knalde de 1-3 tegen het net. Het mooiste voetbalmoment werd bewaard tot de laatste minuut, toen Roy van der Ven na een geweldige aanname en daarachter een "Zidane" de bal achter de keeper van Die Haghe schoot. Die Haghe was na deze 1-4 definitief op de knieën. Met confetti, champange en muziek werd het mooie kampioenschap gevierd.

Op de foto van links naar rechts:

Andreas van Harinxma thoe Slooten, Roy van der Ven, Bo Olsthoorn, Ahmet Ayyildiz, Niels van der Meer, Duko Blans, Guus Faber, Jim Meijer, Twan Lagraauw, Thijs Looije, Boris van Dijk, Hidde van der Arend, Boy Hoevenaar, Scott de Jong,Riley van Eijkelenborg, Stuart Schouw, Dokan Berendse en Rody Kruithof.  Foto: HMA fotografie.

• Prachtig kampioenschap Sportclub Monster JO17-1.