Pupillen van de week.

Na het pijnlijke puntverlies in Leiden tegen directe degradatiekandidaat DoCoS resteren er nog drie finales om de sportieve kopzorgen het hoofd te bieden, te starten met de thuiswedstrijd tegen Berkel. Negen mogelijke punten om de degradatiestrijd te ontlopen! Reden te meer om onze gasten uit Berkel vanaf minuut 1 af te jagen en onder druk te houden. Termen die onze Pupillen van de Week bekend in de oren moeten klinken. Als getergde, wendbare verdedigers in onze JO11-1 en JO11-2 weten zij als geen ander hoe dat moet. Floris (foto rechts) en Sybe, zorg dat onze jongens wakker zijn en wakker blijven! Moedig ze aan en houd die drie punten op Polanen. Veel plezier!

Hoe heet je? Sybe van der Kraan Floris van Daalen
    Op welke school zit je? Willemsschool De Blinkerd
    Hoe oud ben je? 9 jaar 10 jaar
    In welk team speel je? JO11-2 JO11-1
    Wie is je trainer (of zijn je trainers)? Fabian van der Knaap Joce Bakker
    Op welke positie speel je? Links achter Centrale verdediger
    Hoe lang ben je al lid van SC Monster? Bijna 5 jaar 4 jaar
    Wat zijn je sterke (voetbal)punten? Ik ben sterk in de duels ik vind het heel leuk om met het hele team te spelen en zie vaak de vrije man
    Aan welke punten moet je nog wat harder werken? Hoofd omhoog Soms vind ik het nog wel spannend als ik een grote tegenstander moet verdedigen, dan moet ik gewoon wat harder zijn en slimmer spelen.
    Heb je nog andere hobby's? Turnen Voetbal kijken en FIFA spelen
    Wie is je favoriete profvoetballer? Frankie De Jong de Ligt
    Wie is je favoriete speler van SC Monster? David de Ruiter Mitch Vollebregt
    Wat is je favoriete Nederlandse (voetbal)club? Ajax en Feyenoord Ajax
    Wat is je favoriete buitenlandse (voetbal)club? Fc Barcelona Manchester City
    En dit wil ik nog even kwijt...... Voetbal is super leuk en vooral bij Sc Monster Dat voetbal de aller leukste sport is die er is!