• Pupillen van de week.

7 nov 2019
  • Ook Schipluiden moest de Monsterse toorn over zich laten komen. Na de negenklapper eerder die week loopt het doelsaldo inmiddels lekker op. Ook a.s. zaterdag hopen we uiteraard dat die lijn zich doorzet wanneer het Zoetermeers DWO op bezoek komt.
    Eregasten bij die wedstrijd zijn onze Pupillen van de Week : Linde ten Pas, Ian Benard en Kay Boxman, allemaal uit de JO11-1 die wordt getraind door Bo en Cobus. Pupillen, laat horen dat je er bent en uiteraard hopen we dat jullie een leuke middag hebben!

Hoe heet je? Linde ten Pas Ian Benard Kay Boxman
    Op welke school zit je? Willemsschool De Zeester Willemsschool
    Hoe oud ben je? 10 jaar 10 jaar 10 jaar
    In welk team speel je? JO11-1 JO11-1 JO11-1
    Wie is je trainer (of zijn je trainers)? Cobus van Eijk en Bo Olsthoorn Cobus van Eijk en Bo Olsthoorn Cobus van Eijk en Bo Olsthoorn
    Op welke positie speel je? rechts midden Links Half Keeper
    Hoe lang ben je al lid van SC Monster? 5 jaar Rond 5 jaar 3 jaar
    Wat zijn je sterke (voetbal)punten? verdedigen, rennen en schieten Hard rennen en pasen De bal tegen houden!!
    Aan welke punten moet je nog wat harder werken? aanvallen Aan de rust!!! Linker hoek duiken
    Heb je nog andere hobby's? freerunnen, surfen, tennis, skateboarden, vrienden spelen Gamen en Fietsen Surfen
    Wie is je favoriete profvoetballer? Messi, Frenkie de Jong en Matthijs de Ligt Virgil van Dijk Messi
    Wie is je favoriete speler van SC Monster? David de Ruiter Jordi Mannen en Jari Baggerman Dat zijn mijn broertjes. Thijm en Senn
    Wat is je favoriete Nederlandse (voetbal)club? Ajax Ajax Ajax
    Wat is je favoriete buitenlandse (voetbal)club? Barcelona en Real Madrid Liverpool FC Barcalona
    En dit wil ik nog even kwijt...... Ik vind het echt leuk en ben super blij op Sportclub Monster!!! Ik hoop ooooooooit in Monster 1 te mogen keepen!