• Pupillen van de week tegen DOCOS 1.

29 nov 2018
  • Vorige week ijskoud een puntje, zaterdag een echte Bokma! Ofwel, voetbal komt in vele benamingen. Na het gelijkspel tegen Berkel vorige week staan we inmiddels op een 11e plaats met 10 punten uit 9 ontmoetingen.
    Winst op de 'Leienaars' uit de Mors zou ons zomaar een aantal plaatsen kunnen opleveren. Om hen daarbij te helpen, hebben we onze Pupillen van deze Week hard nodig. Rinus Bokma en Guus van Adrichem spelen in de JO11-3 en worden wekelijks getraind door Jaco Pol en begeleid door Ronald Daalman.

Jongens, zet je beste beentje voor, schreeuw de kelen schor en zorg dat de drie punten op Polanen blijven! Veel plezier......

Hoe heet je? Rinus Bokma Guus van Adrichem
    Op welke school zit je? Diamant De Blinkerd
    Hoe oud ben je? 10 jaar 10 jaar
    In welk team speel je? JO11-3 JO11-3
    Wie is je trainer (of zijn je trainers)? Jaco Pol Jaco Pol
    Op welke positie speel je? Middenveld Middenveld-rechts
    Hoe lang ben je al lid van SC Monster? 1 jaar 3 jaar
    Wat zijn je sterke (voetbal)punten? Schieten en dribbelen De bal van de de tegenstander afpakken.
    Aan welke punten moet je nog wat harder werken? Verdedigen Aan mijn schot.
    Heb je nog andere hobby's? Voetbal en FIFA Gamen en zwemmen
    Wie is je favoriete profvoetballer? Berghuizen, van Persie Ronaldo
    Wie is je favoriete speler van SC Monster? Faisel Kjel
    Wat is je favoriete Nederlandse (voetbal)club? Feyenoord Feyenoord
    Wat is je favoriete buitenlandse (voetbal)club? Liverpool Juventus
    En dit wil ik nog even kwijt...... Ik hoop dat SC Monster kampioen wordt! Ik hoop dat Monster wint.