• SC Monster 11 komt net te kort in de bekerfinale.

Afgelopen zaterdag was het eindelijk zover voor de mannen van het 11e, we mochten aantreden in de bekerfinale!

Na overwinning op onder meer FC 's-Gravenzande, VEP en Hellevoetsluis (alle 3 kampioen geworden in de 7e klasse) stond vandaag de finale op het programma tegen Loosduinen 5. Loosduinen was geen onbekende voor het 11e aangezien wij al 2x eerder hadden gespeeld tegen de kampioen van onze competitie.

De mannen verzamelden om 13:00 waar een lunch wachtte voor de mannen die aangeboden was namens SC Monster (Top geregeld, bedankt!).

Na de lunch vertrok het 11e op volle sterkte met een deel van de supporters met een bus richting RCL-Leiderdorp waar de finale gespeeld zou worden.

Om 16:15 begon de wedstrijd waar het 11e aantrad in de mooie uitshirts van het 1e waar zij afgelopen week nog kampioen in werden (bedankt dat wij hier gebruik van mochten maken). Vanaf het begin probeerde Loosduinen veel druk uit te oefenen op Monster, alleen leidde dit niet echt tot veel kansen door goed teamspel van het 11e.

Naar mate de 1e helft richting de rust ging werd Loosduinen steeds feller in haar duels dit resulteerde in 2 gele kaarten voor de mannen van Loosduinen, jammer genoeg kon Monster niet profiteren van de man meer situatie.

Na de rust begon de 2e helft. Jammer genoeg was het 11e niet helemaal scherp gelijk aan het begin van de 2e helft en dit leverde de 0-1 op voor Loosduinen. Het 11e probeerde steeds meer te drukken maar kwam er steeds niet echt doorheen. Naar mate het eind in zicht kwam van de wedstrijd en Monster met een alles of niks opstelling 2-3-5 bleef proberen aan te vallen viel jammer genoeg op de counter de 0-2. In de laatste minuten bleef het 11e toch nog op zoek naar de goal van Loosduinen, maar helaas voor de mannen zat er niks meer in en pakte Loosduinen 5 de beker.

Ondanks de nederlaag werden de mannen luidkeels toegezongen door de supporters onder leiding van de helden van het 10e en werd de 2e plek tot in de late uurtjes gevierd!!

Wij willen namens alle spelers van het 11e iedereen bedanken die heeft geholpen om deze dag top te maken!

Monster is de Glorie!!