• Kampioen 3e klasse B seizoen 2017-2018

• Sint en Piet bezoeken sportpark Polanen.

SINTERKLAAS BEZOEKT SPORTCLUB MONSTER.

Vandaag heeft Sinterklaas met wel 8 zwarte pieten Sportclub Monster bezocht. Kijk hier maar eens voor een foto impressie hoe dit er aan toe ging, en hier voor elk elftal afzonderlijk. De kinderen uit de Jo7, Jo8 en Jo9 mochten het feest bijwonen. Eerst konden de pupillen in een training al hun voetbaltechnieken laten zien onder toeziend oog van de coördinatoren van Janmaat Sportacademy en 5 zwarte pieten. Na de training kwam Sinterklaas langs om alle pupillen te vertellen wat zwarte piet allemaal had gezien. Prachtige technieken, maar ook hee...l veel inzet. Sinterklaas was zeer onder de indruk! Na het bezoek van Sinterklaas en zijn pieten mochten de kinderen hun kado's uitpakken. Als klap op de vuurpijl serveerde de vrijwilligers van de voetbal heerlijke frietjes.

Het Sintfestijn is mede mogelijk gemaakt door de sponsoren Jumbo Nico Paardekooper Monster en Janmaat Sports Academy . We willen de hulpouders en vrijwilligers bedanken voor hun enthousiaste hulp.