• Er is altijd een verzorger aanwezig op dinsdag en donderdag 19.00 uur t/m 21.30 uur en op zaterdag van ca 10.00 uur t/m 13.00** uur.

Tijdens de wedstrijd van het 1ste worden alleen acute gevallen waar eerste hulp bij nodig is behandeld.

Blessurebehandeling jeugd, dames en overige senioren op zaterdag voor 13.00** uur op afspraak.

** bij thuiswedstrijden van het 1ste , Bij uitwedstrijden zal de tijd eerder zijn dus altijd een afspraak maken!

Op maandag is er op afspraak een verzorger aanwezig van 19.15 uur tot ca 20.15 uur voor  de jeugd.

Op woensdag is er op afspraak een verzorger aanwezig van 19.30 uur tot ca 20.15 uur voor de jeugd.

Als je voor de eerste keer met een blessure bij ons wilt komen dan moet je een afspraak maken.

Dit geld natuurlijk niet voor acute zaken waar eerste hulp bij nodig is. Dat gaat altijd voor.

Meer gegevens in het onderstaande schema.

SENIOREN

Dinsdag & donderdag

Selectie volgens schema

Overige senioren op afspraak vanaf 20.00 uur

JEUGD

De jeugdleden kunnen alleen na afspraak terecht. Dit kan dan ook op dinsdag of op donderdag zijn.

Voor acute gevallen op het sportpark en we zijn aanwezig, kan er natuurlijk altijd een beroep op ons gedaan worden.

Voor D, E, en F- junioren en meisjes die verzorging nodig hebben willen wij graag dat één van de ouders / verzorgers in ieder geval bij de eerste afspraak aanwezig is. Uiteraard is het toegestaan dat een ouder / verzorger van andere jeugdspeler aanwezig is.

Voor een afspraak graag op werkdagen tussen 16.30 uur en 18.30 uur bellen, mailen, SMS’en of via whatsapp en in het weekend na 09.30 uur.

Namens het verzorgingsteam Sportclub Monster

Frans de Jong                                                             Kirsten Verdel

Tel. 06-29413668                                                        Iris v/d Beukel

E-mail verzorging@sportclubmonster.nl