• Sponsor van de maand december Henry van der Lans Kassenbouw en Beglazing.

26 nov 2019
  • Sponsor van de maand december Henry van der Lans Kassenbouw en Beglazing.

De sponsor van de maand december is een bedrijf met meer dan 30 jarig ervaring in hun tak van sport en uitvinder van de beglaasmachine. Vakmensen komen niet zondermeer  van school maar ontwikkelen zich in de praktijk en die kennen ze door en door. Henry van der Lans Kassenbouw en Beglazing is gelegen aan de Jupiter in Poeldijk en al jaar en dag zijn zij sponsor van de Sportclub Monster en haar voorgangers.

Net als de Sportclub Monster is Henry van der Lans Kassenbouw en beglazing georganiseerd in teams: het gevel team en het ondersteunende team. De naamgever van het bedrijf heeft in het verleden zelfs de kicksen zelf nog aangetrokken. Het moet echter gezegd dat de sportieve carrière heeft ondergedaan voor de zakelijke. Henry van der Lans Kassenbouw en beglazing is zowel nationaal als internationaal actief. Op hun site zijn de verschillende projecten terug te vinden.