• Sponsor van de maand februari: GJ Personeelsdiensten

18 feb 2020
  • Alles wat met personeel te maken heeft kan in de dienstverlening van onze sponsor van de maand GJ Personeelsdiensten in een service worden afgenomen. Heel nuttig kan dat zijn voor uw bedrijf, u kunt zich makkelijk focussen op uw tak van sport en GJ Personeelsdiensten neemt heel wat personele zorgen van u over. Hierbij kan u denken aan werving en selectie, verzuimbeheer,
    salarisadministratie enzovoorts. Opgericht in Monster, nu gevestigd in Naaldwijk en Geldrop.

De banden van Sportclub Monster met GJ Personeelsdiensten bestaan al geruime tijd. GJ Personeelsdiensten sponsort onze club waar het de ondersteuning van onze vrijwilligers betreft en een tastbaar sponsor item is te vinden in het van Bommelveld. Hetgeen doet vermoeden dat er familiebanden zijn met een voormalige voorzitter van de vv Monster. Stemmen uit het verleden hebben het hier over een man met statuur.

In de moderne tijd vindt u GJ Personeelsdiensten ook op het wereld wijde web: GJPersoneelsdiensten.nl.