• Kampioen 3e klasse B seizoen 2017-2018

• Sponsor van de maand december Flower-art.

Sponsor van de maand december Flower-Art.

Een sympathieke sponsor van de maand in de maand december en dat betekent niet dat onze andere sponsors niet sympathiek zijn. Op de website flower-art.nl staat dat zij het juiste adres zijn voor duurzame  bloemen en planten. U kunt bij ze terecht voor al uw bloemwerk, boeketten, bloemstukken en bruidswerk. In deze tijd van het jaar zijn er ook alle zaken die met kerst en nieuwjaar te maken hebben te verkrijgen. Van de traditionele kerstboom tot de geavanceerde vuurpijl. Een mooie sponsor dus om het oude jaar mee uit te gaan en het nieuwe weer fleurig te beginnen. Flower-Art zal het ook met ons eens zijn dat je wel voorzichtig met het vuurwerk moet zijn want na de winterstop hebben onze spelers, scheidsrechters, vrijwilligers en toeschouwers weer alle ogen, oren, handen en voeten hartstikke hard nodig.

Flower-Art ligt voor de meeste van onze leden op de weg naar huis aan de Madeweg 1bis in Monster. Altijd handig als je thuis nog iets moet goedmaken of de juiste stemming en sfeer wil creëren.

Winkelpand Flower-art