• Sponsor van de maand mei Certhon.

5 mei 2020
  • Sponsor van de maand mei Certhon.

Zoals Sportclub Monster een fusie is van twee gerenommeerde verenigingen is Certhon ook een samengaan maar dan tussen gerenommeerde bedrijven. In de roots herken je van der Wilk, van der Sande, van den Bosch. Nu te vinden op ABC Westland 555 en www.certhon.com. Producten die bij Certhon in de etalage liggen zijn: kassenbouw, indoor farming, Suprim-Air, Verwarming&Koeling, Elektrotechniek, Irrigatie, Automatisering, Support, Agronomie. In  projectvorm worden deze aan hun klanten beschikbaar gesteld op basis van ervaring die teruggaat tot 1896. Vanuit Monster/Westland wordt de hele wereld bediend.

Een goede keuze dus om Certhon sponsor van de maand mei te maken met de zekerheid For food, For flowers, For sure.