• Kampioen 3e klasse B seizoen 2017-2018

• Sponsor van de maand november "Uitzendbureau Watch-Out"

Sponsor van de maand november Uitzendbureau Watch-Out.

Al jarenlang word het shirt van onze dames gesierd door het logo van Uitzendbureau Watch Out. Je kan het natuurlijk ook andersom zien: Het logo van uitzendbureau Watch Out wordt gesierd door onze dames. Als je namelijk naar de successen kijkt van onze dames in de afgelopen jaren dan was het natuurlijk een verstandige keuze van uitzendbureau Watch-Out om bij onze dames op het shirt te willen staan. Maar er is meer want misschien is het ook wel zo dat onze dames ook worden geïnspireerd door de heer Ed Krouwer, baas bij uitzendbureau  Watch Out die ook een persoonlijk belang heeft bij het succes van onze dames.
    Ook in dit geval is er voor het omgekeerde wat te zeggen. Kortom er is sprake van synergie, iets dat de klanten van uitzendbureau Watch Out ook ongetwijfeld zullen ervaren. Wat verder in het oog springt is dat op die mooie blauwe vrachtwagens van Watch Out het fraaie logo van de Sportclub Monster met verwijzing naar onze dames door het hele land meerijdt. Iets om naar uit te kijken. Watch Out zouden we zeggen, ook naar de wedstrijden van onze dames overigens. Voor meer informatie www.uitzendbureauWatchOut.nl