• Sponsor van de maand september: Hecmar BV

6 sep 2018
  • In september komt de r weer in de maand. De R van rubber. Dat bekt ook lekker. En als je over rubber praat dan heb je het automatisch over onze hoofdsponsor Hecmar B.V. aan de Vlotlaan in Monster. Niet voor niets is september dit jaar de maand van het rubber. Na een lange zomer in de tuin zitten beseft een ieder weer de tekortkomingen van die tuin. Wellicht passen op de grootste slijtplekken de rubberen tegels van Hecmar of als het gras bij de buren groener is, misschien wel hun kunstgras oplossingen. Kijkt u  eens op Hecmar.nl.

De naam Hecmar BV staat al jaren op de kleding van onze selectie, sterker nog, jaren geleden waren de bewindvoerders onderdeel van de selectie. Tussen Sportclub Monster en Hecmar BV bestaat al jarenlang een uitstekende relatie vandaar de uitverkiezing tot sponsor van de maand september.