• Sponsors van de maand.

24 jul 2020
  • Sponsors van de maand.

De schoolvakantie in de regio is alweer een week onderweg. Nog een paar weken te gaan voordat onze voetballers (m&v) de velden weer gaan betreden om en corona en vakantie aangroei om te zetten in voetballend vermogen. Het gaat er op lijken dat door de uit de mouwen gestoken armen alweer heel wat elftallen voorzien zijn van een sponsornaam op het fraaie shirt.

Onze oproep is veel gedeeld op sociale media maar nog belangrijker het heeft tot spontane reacties geleid die ons helpen om de elftallen er weer netjes bij te laten lopen en de financiële armslag van onze club op niveau te houden.

Mooi om te zien dat er sponsoren bij zitten die ons ook echt vragen om niet met trommelgeroffel en trompetgeschal de buitenwereld te laten weten dat zij ons te hulp geschoten zijn.

Toch kan ik het hier niet laten om dan desnoods maar anoniem deze sponsors allemaal sponsor van de maand te laten zijn. Dan kunnen we op die manier toch een beetje reclame voor ze maken en mogelijk geeft dat andere bedrijven ook dat laatste zetje om ook tot deze sponsors van de maand club toe te treden. Want er is nog plek.

Belangstelling? Mail of bel jaribaggerman@live.nl 06 30159480

Aan het begin van het nieuwe seizoen zullen we een compleet overzicht op de site vermelden.