• Miscommunicatie! Dat wil niemand!

Bedrijven en sponsors worden regelmatig benaderd door leden van onze Sportclub Monster met de vraag of ze hun team willen sponsoren. Het feit dat er actief door onze leden wordt meegedacht over sponsoring, ondersteunen wij als sponsorcommissie van harte! Want samen met onze leden, sponsors en vrijwilligers maken wij Sportclub Monster.
    Helaas krijgen wij ook te horen dat sommige huidige sponsors veelvuldig worden benaderd met sponsorverzoeken door leden van de club of we krijgen te horen dat er al eens een verzoek tot sponsoring is gedaan door een bedrijf, maar dat daar nooit iets mee is gedaan. Om miscommunicatie en wrijving met sponsors en/of leden te voorkomen willen wij jullie vragen om een sponsorverzoek altijd af te stemmen met één van de sponsorcommissieleden. Zij weten welke mogelijkheden er zijn, wat de kosten zijn en welke personen benaderd moeten worden om een dergelijk verzoek snel en adequaat af te ronden.
    Daarnaast kunnen vragen en tips altijd worden gestuurd naar: sponsorzaken@sportclubmonster.nl
    Vind je het leuk om mee te denken over sponsormogelijkheden? We zoeken nog leden voor onze sponsorcommissie. Bij voorkeur iemand die zijn of haar voelsprieten binnen de jeugdafdeling heeft.

Ter herinnering: de sponsorcommissieleden zijn:
    Gerben Voois
    Piet van Mierlo