• Sportclub Monster talenten geselecteerd voor KNVB regio teams.

8 okt 2019
  • Sportclub Monster talenten geselecteerd voor KNVB regio teams.

Het voetbalseizoen 2019/2020 is inmiddels alweer ruim een maand aan de gang. Dat betekent dat ook de KNVB regioscouts weer op pad zijn geweest. Dit heeft 2 voetballers van Sportclub Monster een uitnodiging voor het KNVB regioteam opgeleverd. Als Sportclub Monster zijn wij uiteraard erg trots op deze uitverkiezingen.

Mirte Buurman werd uitgenodigd voor MO13 West team. Mirte is al een aantal jaren een vast kracht binnen de meidenteams van de KNVB. Inmiddels heeft zij haar eerste activiteit alweer achter de rug. Mirte komt dit seizoen uit in het JO13-1 team  van Sportclub Monster. In het team van trainers Jocé Bakker en Jari Baggerman vervult Mirte de rol van centrale verdediger. Hierbij bezorgt zij menig aanvaller lastige zaterdagen.

Hidde van der Arend is uitgenodigd voor het JO17 West team. Ook Hidde speelt al enkele seizoenen voor de vertegenwoordigende KNVB teams. Hidde speelt ondanks zijn 16 jaar alweer bijna een jaar in de JO19-1. In het team van trainer Marco de Wilde kan Hidde op diverse posities in de voorhoede worden ingezet. Mede door zijn snelheid is hij met enige regelmaat een plaag voor de defensie van de tegenpartij.

Namens Sportclub Monster willen wij Mirte en Hidde heel veel succes, maar vooral plezier wensen bij hun deelname aan de KNVB activiteiten.